想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年?

貼文者 : : limyancheung

想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-06 03:08:17

本人1983年7月24日 7:50am 蔣念欣
想問與1982年10月20日 蔡展鵬 的感情關係

我同呢個人識咗廿幾年
分分合合幾次
永遠都係錯嘅timing重遇
貼文者 : : 愛因斯坦

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-06 05:00:59

這個命盤應該是夫妻宮是同巨.20幾年前的大運是辛,終生有效,可能要到2043年才能解脫
依照算命時間來看,今年夏天有決定性走向

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-06 07:53:11

張貼者: 愛因斯坦
這個命盤應該是夫妻宮是同巨.20幾年前的大運是辛,終生有效,可能要到2043年才能解脫
依照算命時間來看,今年夏天有決定性走向

非常感謝你嘅回覆,我而家毫無方向
「夫妻宮是同佢」呢句好震撼
2043才能解決?請問解決是指入土為安,各不相干,不聯絡嗎?
今年夏天有決定性走向,請問點解呀?
我而家又忐忑又患得患失⋯⋯無哂方向
請求指教
貼文者 : : 老夫子

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-06 13:43:55

幫你起盤看了 對方年命落空轉到你年命落宮 你年命擊刑兇 還有個地盤丁 丁在奇門問婚姻代表小三 而且婚姻宮也空 在外盤 以年計算 等2027年2028 或許能成 ,他年命落空 現在他根本沒有結婚的意思 還不如找個其他算了 以奇門盤論事 等時間驗證吧。

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-06 22:30:02

張貼者: 老夫子
幫你起盤看了 對方年命落空轉到你年命落宮 你年命擊刑兇 還有個地盤丁 丁在奇門問婚姻代表小三 而且婚姻宮也空 在外盤 以年計算 等2027年2028 或許能成 ,他年命落空 現在他根本沒有結婚的意思 還不如找個其他算了 以奇門盤論事 等時間驗證吧。

非常感謝你的幫忙!

「對方年命落空轉到你年命落宮 」
主未婚,即係對方未有結婚打算
「你年命擊刑兇」
丟失方向;不走不可
「還有個地盤丁 丁在奇門問婚姻代表小三」
即係我會成為小三?定係會有小三出現?
「而且婚姻宮也空 在外盤」
呢句解唔到⋯⋯請指教
「等2027年2028 或許能成 」
即係2027或者會有結果?

糾纏咗咁多年,分分合合,重遇時唔係我身邊有人,就係佢身邊有人,但佢又想keep住呢段關係⋯⋯
即係永遠都唔會有結果!?

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-07 08:09:06

請求大家幫忙賜教🙏🏻

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-07 08:51:22

是未來可能有小三 可能是你朋友之中 因爲你和她同宮 所以也有可能是你閨蜜 婚姻宮在奇門外盤代表時間要長久 以年來斷 不過你紅鸞天喜在辰戌年 以八字看 今年可能有新男朋友。紫薇斗數看你夫妻宮有四個兇星 不太好 一切都是命 隨緣吧。

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-07 10:01:27

是未來可能有小三 可能是你朋友之中 因爲你和她同宮 所以也有可能是你閨蜜 婚姻宮在奇門外盤代表時間要長久 以年來斷 不過你紅鸞天喜在辰戌年 以八字看 今年可能有新男朋友。紫薇斗數看你夫妻宮有四個兇星 不太好 一切都是命 隨緣吧。

非常感謝你的解答🙏🙏🙏
但⋯⋯請問係咪即係唔使再糾纏?一切重新開始?

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-07 17:19:29

如果有新認識的男生 你儘管去吧 和他糾纏那麽多年何苦呢.

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-07 18:12:42

如果有新認識的男生 你儘管去吧 和他糾纏那麽多年何苦呢.

因為⋯⋯那麼多年⋯⋯一直不明白⋯⋯
應該緣分不淺啊!為何都一直重複這樣的重遇而沒結果⋯⋯

謝謝你,我現在有釋懷了一點。

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-16 20:43:37

請問未來是會斷聯還是會繼續糾纏?
貼文者 : : yungshow

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-17 09:06:10

八字:                        大運(虛歲)  
     時    日    月    年    6 →  16 庚申
     柱    柱    柱    柱   16 →  26 辛酉
     :    :    :    :   26 →  36 壬戌
     正         七    比  ★36 →  46 癸亥
     財         殺    肩   46 →  56 甲子
     丙    癸    己    癸   56 →  65 乙丑
     辰    丑    未    亥   65 →  75 丙寅
    癸乙戊  辛癸己  乙丁己   甲壬  75 →  85 丁卯
    比食正  偏比七  食偏七   傷劫  85 →  95 戊辰
    肩神官  印肩殺  神財殺   官財

八字:                        大運(虛歲)  
     時    日    月    年    7 →  17 辛亥
     柱    柱    柱    柱   17 →  27 壬子
     :    :    :    :   27 →  36 癸丑
     七         偏    七  ★36 →  46 甲寅
     殺         財    殺   46 →  56 乙卯
     壬    丙    庚    壬   56 →  66 丙辰
     辰    子    戌    戌   66 →  77 丁巳
    癸乙戊    癸  丁辛戊  丁辛戊  77 →  87 戊午
    正正食    正  劫正食  劫正食  87 →  97 己未
    官印神    官  財財神  財財神 
生時排盤時間

我同呢個人識咗廿幾年
分分合合幾次
永遠都係錯嘅t

男太弱、無法做決定、、、
財也是一個問題?

Re: 想請問,點解同呢個人糾結咗咁多年? - 2024-02-20 09:52:54

張貼者: yungshow
     時    日    月    年    6 →  16 庚申
     柱    柱    柱    柱   16 →  26 辛酉
     :    :    :    :   26 →  36 壬戌
     正         七    比  ★36 →  46 癸亥
     財         殺    肩   46 →  56 甲子
     丙    癸    己    癸   56 →  65 乙丑
     辰    丑    未    亥   65 →  75 丙寅
    癸乙戊  辛癸己  乙丁己   甲壬  75 →  85 丁卯
    比食正  偏比七  食偏七   傷劫  85 →  95 戊辰
    肩神官  印肩殺  神財殺   官財

時    日    月    年    7 →  17 辛亥
     柱    柱    柱    柱   17 →  27 壬子
     :    :    :    :   27 →  36 癸丑
     七         偏    七  ★36 →  46 甲寅
     殺         財    殺   46 →  56 乙卯
     壬    丙    庚    壬   56 →  66 丙辰
     辰    子    戌    戌   66 →  77 丁巳
    癸乙戊    癸  丁辛戊  丁辛戊  77 →  87 戊午
    正正食    正  劫正食  劫正食  87 →  97 己未
    官印神    官  財財神  財財神 
生時排盤時間

我同呢個人識咗廿幾年
分分合合幾次
永遠都係錯嘅t

男太弱、無法做決定、、、
財也是一個問題?

男的永遠沒法專一對待感情,總是忽冷忽熱,反反覆覆
男的財運平穩呀⋯⋯財會是問題嗎?